انواع فایل

دانلود فایل ، خرید جزوه، تحقیق،

انواع فایل

دانلود فایل ، خرید جزوه، تحقیق،

مقاله درباره شبکه و کارت شبکه

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 20

 

مقدمه :

فناوری اطلاعات و ارتباطات تکنولوژی هزاره جدید می باشد که باعث کم کردن زمان انجام محاسبات ، دقیقتر شدن پردازش داده ها ، تبادل اطلاعات شده است .

رایانه ها به ویژه زمانی که به شبکه های اطلاعاتی متصل باشند ، تغییر عمده ای در دانش و اطلاعات به وجود می آورند . تغییر کاربرد فناوری اطلاعات تنها محدود به یادگیری و آموزش نمی شود .

این تغییرات درساختار آموزشی و الگوی رفتاری درون نظام آموزشی و حتی محتوای آموزش را تغییر خواهد داد .

در این پروژه تحقیقاتی ، با توجه به سیر و پیشرفت انیترنت و لزوم آگاهی داشتن از قسمتهای مختلف و جانبی ، که باعث اتصال به شبکه جهانی (اینترنت ) می شود ، به بحث در مورد بخش مهمی به نام « کارت شبکه » که یکی از ارکان اتصال به شبکه جهانی است می پردازیم . و در این پروژه به بررسی شبکه و معرفی بعضی از انواع کارت شبکه ، مشخصات آنها و مواردی که مرتبط به کارت شبکه است پرداخته شده است .

کارت شبکه و نقش کارت شبکه :

کارتهای شبکه به عنوان میانجی فیزیکی یا رابطه بین رایانه و کابل شبکه عمل می کنند . کارتها در شکاف ( (SLOTتوسعه هر رایانه و سرویس دهنده شبکه نصب می شوند . پس از آن که کارت شبکه متصل گردید ، کابل شبکه به پورت متصل می شود تا ارتباط واقعی بین رایانه و باقیمانده شبکه را برقرار سازد .

تأثیرات کارت شبکه :

آماده سازی داده های رایانه برای انتقال به کابل شبکه

ارسال داده ها به رایانه دیگر

کنترل جریان داده ها بین رایانه و سیستم کابل کشی

کارت شبکه همچنین داده های وارد شونده را از کابل دریافت و آن را به بایتهایی تبدیل می کند که CPU رایانه می تواند آنها را بفهمد .

آماده سازی داده ها :

قبل از آنکه داده ها بتوانند از طریق شبکه ارسال گردند ، کارت شبکه باید آن را از شکلی که رایانه می فهمد به شکل دیگری که بتواند از طریق کابل شبکه حرکت نمایند ، تغییر دهد .

داده ها در داخل رایانه از طریق مسیرهایی به نام گذرگاهها ( BUS ) حرکت می نمایند . آنها چندین مسیر داده ای هستند که به طور موازی و پهلوی هم قرار گرفته اند ، چون چندین مسیر پهلو به پهلو هستند ، داده ها می توانند به جای عبور تکی در هر لحظه به صورت گروهی با یکدیگر عبور کنند .

گذراههای قدیمی ، مانند گذرگاههایی که در رایانه شخصی اولیه IBM به کار می رفتند ، گذرگاههای 8 بیتی بودند . زیرا آنها 8 بیت داده را در یک لحظه ( همزمان ) عبور می دادند .

رایانه های IBMPC/AT از گذرگاه 16 بیتی استفاده می کردند ، بدین معنا که 16 بیت به طور همزمان می تواند عبور نماید . رایانه ها ی زیادی از گذرگاههای 32 یا 64 بیتی استفاده می نمایند . وقتی داده ها از گذرگاه رایانه عبور می کنند ، گفته می شود به صورت موازی ( PARALLEL ) حرکت می کنند زیرا 16 یا 32 بیت ، پهلو به پهلو د رحرکت اند .

ولی در کابل شبکه ، داده ها باید در جریا تک بیتی حرکت نمایند . وقتی داده ها از کابل شبکه عبور می کنند گفته می شود به صورت انتقال سریال (SERIAL ) حرکت می نمایند زیرا هر بیت به دنبال بیت دیگر جریا دارد . به عبارت دیگر ، کابل بزرگراه یک باند می باشد . داده ها در این بزرگراهها همیشه در هر لحظه فقط یک باند حرکت دارند . رایانه ها یا داده ها را می فرستند یا دریافت می کنند .

نکته :

کارت شبکه ، عبور داده ها را به صورت موازی و به شکل گروهی می گیرد و آنها را طوری مجدداً می سازد که از طریق مسیر سریال به پهنای 1 بیت د رکابل شبکه جریان یابند . این کار با تبدیل سیگنال های دیجیتال رایانه به سیگنال های الکتریکی و نوری که می توانند از طریق کابل شبکه حرکت نمایند انجام م یگیرد . قطعه مسئول این کار ، فرستنده گیرنده است .

آدرس شبکه :

علاوه بر تبدیل داده ها ، کارت شبکه محل کارت یا آدرس را به باقیمانده شبکه نشان می دهد تا اتمام کارتها ی دیگر شبکه ، تشخیص داده شود .

IEEE :

آدرس های شبکه از کمیته IEEE تعین می گردد . این کمیته ، محدوده ای ا زآدرس ها را به هر یک از سازندگان کارتهای شبکه اختصاص می دهد . سازندگان به طور سخت افزاری ، این آدرس ها را در تراشه هایی روی کارت قرار می دهند . با این روش ، هر کارت و در نتیجه هر رایانه ، آدرس منحصر به فردی در شبکه دارد .

سایر کارتها ی شبکه :

کارت شبکه ، درچندین فعالیت دیگر هم شرکت دارد :

کارت شبکه و رایانه باید برای حرکت داده ها از رایانه به کارت ، ارتباط برقرار نمایند . در کارتهایی که می توانند ا زدسترسی مستقیم حافظه ( DMA ) بهره مند شوند ، رایانه قسمتی از فضای حافظه خود را به کارت شبکه اختصاص می دهد .

کارت شبکه تقاضای داده ها ی رایانه را به اطلاع رایانه می رساند .

گذرگاه رایانه ، داده ها را از حافظه رایانه به کارت شبکه حرکت می دهد .

داده ها اغلب می توانند سریعتر از کارت شبکه ای که آنها را اداره می کند حرکت نمایند ، به این دلیل داده ها به بافر ( RAM ) کارت فرستاده می شوند و در آنجا به طور موقت هم در ارسال و هم در دریافت ، نگهداری می شوند .

ارسال و کنترل داده ها :

قبل از آنکه کارت شبکه ، عملاً داده ها را به شبکه ارسال نماید ، محاوره ها الکترونیکی با کارت گیرنده انجام به طوری که هر دو کارت با موارد زیر موافق باشند :

قبل از آنکه که کارت شبکه ، عملاً داده ها را به شبکه ارسال نماید ، محاوره های الکترونیکی با کارت گیرنده انجام به طوری که هر دو کارت با موارد زیر موافق باشند :

حداکثر اندازه گروه های داده هایی که باید ارسال گردند .

میزان داده های ارسالی قبل از تأیید .

هر کارت قبل ا زسرریز شدن داده ها چه مقدار داده را می تواند نگه داری نماید .

سرعت انتقال داده ها .



خرید و دانلود مقاله درباره شبکه و کارت شبکه


دانلود طرح های طرح شرکت تولید و اجرای قالب های فلزی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 95

 

فهرست مطالب

عنوان

صفحه

پیشگفتار

مقدمه

فصل اول:کلیات شناخت

1-1- مشخصات متقاضیان طرح

2-1- معرفی اجمالی پروژه

3-1- معرفی محصول

4-1-سوابق تولید

5-1-کاربرد محصول

6-1-مصرف کنندگان

7-1- استانداردهای محصولات تولیدی

فصل دوم:بررسی کلی طرح

1-2-فرایند تولید:

2-2-نمودارفرایند تولید

3-2-مواد اولیه ومنابع تامین آن

4-2-ابزار و وسایل مورد نیازطرح

5-2- زمان بندی اجرای طرح

6-2- ظرفیت تولید

7-2-جایابی ومحل اجرای طرح

8-2- کنترل کیفیت محصولات تولیدی

فصل سوم:بازار و بازاریابی

- تعریف بازاریابی

بازاریابی صنعتی

بازاریابی چند سطحی

فصل چهارم:بررسی اقتصادی طرح

1-4- نیروی انسانی مورد نیاز

2-4- حقوق ودستمزد

3-4- شرح وظایف پرسنل

4-4- سازماندهی نیروی انسانی

5-4- زمین مورد نیازطرح

6-4-ساختمانهای اداری

7-4- ساختمان واحد تولید

8-4- هزینه ساختمان سازی ومحوطه سازی

9-4- پلان طرح

10-4-انرژی برق

11-4- انرژی آب

12-4- سوخت

13-4-تاسیسات حرارتی

14-4- تاسیسات برودتی

16-4- تاسیسات تهویه و اطفاع حریق

فصل پنجم:بررسی مالی طرح

1-5- سرمایه کل ومنابع تامین آن

2-5- سرمایه ثابت

3-5- سرمایه درگردش

4-5- هزینه تولید سالیانه طرح

5-5- هزینه ثابت و متغیر

6-5-محاسبه نقطه سربه سر تولید:

7-5- محاسبه قیمت تمام شده محصول

8-5- محاسبه قیمت فروش محصول

9-5- محاسبه سود ناخالص

10-5- محاسبه سودخالص طرح

11-5- محاسبه دوره برگشت سرمایه

12-5- توجیه اقتصادی طرح

منابع و مآخذ



خرید و دانلود دانلود طرح های طرح شرکت تولید و اجرای قالب های فلزی


بدن سالم با تغذیه مناسب 11 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 11

 

« بدن سالم با تغذیه مناسب »

هر کس که کار پرورش و آماده سازی بدن و یا شرکت برای کسب مهارت‌های ورزشی را آغاز می‌کند، باید آگاهی‌هایی درباره غذا و نیز شیوه تولید کالری در بدن خویش داشته باشد. به طور کلی نقش تغذیه در بسیاری ورزش‌ها قابل توجه است. به عنوان مثال 40 درصد دستاوردهای مهارت‌های ورزشی نتیجه تغذیه درست و مناسب است.

اهمیت ارتباط تغذیه با ورزش فقط مربوط به ورزشکاران حرفه‌ای نیست و هر کسی در هر سطحی که به ورزش می‌پردازد، باید اصول تغذیه را رعایت کند.

تغذیه ورزشکاران و افراد عادی خیلی با هم تفاوت ندارد ولی تغذیه عامل مهمی است که در کنار سلامت جسمی و روحی و آمادگی بدنی در موفقیت ورزشکار نقش تعیین کننده‌ای دارد.

در حقیقت اصول تغذیه یکسان است، ولی به دلیل فعالیت بدنی بیشتر، نیاز یک ورزشکار به مواد غذایی بیشتر از افراد عادی است.

برای تشخیص مقدار کالری مورد نیاز و در نتیجه رژیم غذایی مناسب عوامل مختلف نظیر سن، جنس، قد، وزن، توده عضلانی بدن، شرایط فیزیولوژیک و نیز نوع ورزش از لحاظ قدرتی یا استقامتی بودن موثر است.

انرژی مورد نیاز یک ورزشکار باید 50 درصد از کربوهیدرات‌های پیچیده، 30-20 درصد از چربی، 15-10 درصد از پروتین و 10 درصد از قندهای ساده تامین می‌شود.

علم تغذیه ورزشی، به بررسی مواد غذایی و رابطه آن با ورزش می‌پردازد. در اینجا قصد نداریم به بررسی علمی و پیچیده مباحث این علم بپردازیم، زیرا این مبحث بسیار وسیع بوده و با علوم دیگری مانند فیزیولوژی، مورفولوژی، ژنتیک و بیوشیمی و غیره نیز در ارتباط تنگاتنگ است و قرار نیست این مباحث در این چکیده بررسی گردد، بلکه لازم است به مباحثی مثل هضم، جذب و متابولیسم پرداخته شود.

باید توجه داشت غذایی که می‌خوریم مستقیما در انجام وظایف و اعمال بدن شرکت ندارند و باید تحت تغییرات شیمیایی و فیزیکی قرار گیرند تا به مواد قابل استفاده بدن تبدیل شوند و به کل این تغییرات هضم غذا گفته می‌شود.

ورود مواد هضم شده از دیواره لوله گوارش به داخل خون را جذب غذا گفته می‌شود. هضم و جذب غذا توسط دستگاه گوارش صورت می‌گیرد.

متابولیسم: به کلیه واکنش‌های شیمیایی درون بدن موجودات زنده از جمله انسان متابولیسم گفته می‌شود و شامل ساخته شدن مواد (آنابولیسم) و تجزیه مواد قبلی (کاتابولیسم) است.

در این نوشتار ابتدا به شیمی غذا (شناخت و تعریف غذا) پرداخته و سپس به مبحث غذا و ورزش اشاره خواهد شد.

شیمی غذا

اصولا مواد غذایی به سه طبقه اصلی تقسیم می‌شوند:

1. مواد غذایی اصلی

2. ویتامین‌ها

3. مواد معدنی و املاح

مواد غذایی اصل شامل:

1. کربوهیدرات‌ها (قندها)

2. لیپیدها (چربی‌ها)

3. پروتین‌ها

به طور کلی، انرژی مورد نیاز ورزشکار باید 50 درصد از کربوهیدارت‌های پیچیده، 20 درصد تا 30 درصد از چربی‌ها و 10 درصد تا 15 درصد از پروتین‌‌ها و 10 درصد قندهای ساده تامین شود.

کربوهیدرات‌ها

کربوهیدارت‌ها موادی هستند که از کربن و هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده‌اند، مانند: قندهای ساده: گلوکز (قند انگور) و فروکتور (قند میوه)، دو قندی‌ها: ساکارز (قند نیشکر) و لاکتوز (قند شیر) و مالاتوز (قند جو)، قندهای مرکب: قندهای مرکب گیاهی (نشاسته و سلولز) و قند مرکب جانوری (گلیکوژن) بدن برای بدست آوردن سریع انرژی به کربوهیدارت‌ها متکی است، از آنجا که کربوهیدارت‌ها به آسانی برای بدن انرژی آزاد می‌نمایند قسمت زیادی از بهترین سوخت برای ورزشکاران کربوهیدرات‌ها محسوب می‌‌گردند و این ماده در مقایسه با چرب و پروتئین برای سوختن، اکسیژن کمتری نیاز دارند.

کربوهیدرات‌ها به جز تامین انرژی هیچ نقش حیاتی ندارند ولی قابل تبدیل به چربی بوده و آنگاه در بدن ذخیره می‌شوند، در جگر به شکل گلیکوژن ذخیره می‌گردند و اثر تحریکی بر روی سیستم گوارش و سیستم عصبی و سیستم هورمونی دارند.

باید توجه داشت بدون آنها تداوم یک زندگی سالم امکان پذیر نمی‌باشد زیرا عملکرد سیستم عصبی تنها بر پایه انرژی حاصل از کربوهیدرات‌هاست.

چربی‌ها

چربی‌ها از نظر ترکیبی بسیار شبیه کربوهیدارت‌ها هستند به جز این که نسبت اکسیژن و هیدروژن آنها متفاوت است یکی از وظایف چربی‌ها تامین انرژی زیاد در بدن است که مقدار آن در حدود 5/2 برابر کربوهیدارت‌هاست.

در هنگام فعالیت ورزشی، چربی‌ها را باید به عنوان منبع ثانویه انرژی برای ورزشکاران به حساب آورد. پس از اینکه ذخایر گلیکوژنی عضلات تمام شدند، چربی‌ها آماده می‌شوند تا نقش خود را به عنوان یک منبع انرژی ایفا کنند در کل چربی‌ها برای تداوم زندگی و سلامتی ضروری هستند، چربی‌ها حاصل ویتامین‌های K و E و D و A موسوم به ویتامین‌های محلول در چربی هستند. در حقیقت بدون وجود چربی‌ها، بدن شما نمی‌تواند ویتامین D را جذب کند و کلسیم را به استخوان‌ها و دندان‌هایتان برساند. وجود چربی‌ها برای تبدیل کاروتن به ویتامین A لازم است. آنها یک ذخیره بالقوه وسیع انرژی در ورزشکاران محسوب می‌شوند ولی نباید بیش از حد مصرف شوند به ویژه در افرادی که زندگی بدون تحرکی دارند این مسئله حائز اهمیت است.

چربی‌ها باید 10 تا 15 درصد کل کالری مورد نیاز بدن را شامل شود که برای ورزشکاران هم با وجود جنب و جوش زیاد همین مقدار منظور گردیده است.

پروتئین‌ها

پروتئین‌ها موادی هستند شامل نیتروژن (N) کربن (C) و هیدروژن (H) و تنها منبع نیتروژن بدن محسوب می‌شوند. پروتئین‌ها از ترکیب اسید آمینه‌های اختصاصی تشکیل شده‌اند و بدن برای حفظ بقای خود به پروتئین احتیاج دارد. ورزشکاران نسبت به افراد عادی در دوره‌های تمرینی به پروتیئن بیشتری نیازمندند به طور متوسط افراد بزرگسال عادی به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن خود 8/0 گرم پروتئین باید مصرف کنند و ورزشکاران بزرگسال باید به ازای هر کیلوگرم وزن بدن خود 5/1 تا 2 گرم پروتیئن مصرف کنند. پروتئین‌ها مسئول تامین 5 تا 15 درصد انرژی مورد نیاز برای ورزش‌های استقامتی هستند.

یک رژیم غذایی فاقد پروتئین باعث می‌شود بدن از پروتئین‌‌های موجود در سلول‌هایش استفاده نماید و اگر این وضعیت ادامه یابد نتیجه مرگ خواهد بود.

غذاهای غنی شده از پروتئین از دو منبع به دست می‌آیند:



خرید و دانلود  بدن سالم با تغذیه مناسب 11 ص


مقاله درباره شبکه های بی سیم

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 15

 

فهرست

شبکه های LAN بی سیم

دلیل کاربرد شبکه های بی سیم

مفهوم شبکه بی سیم چیست ؟

برنامه کاربردی شبکه بی سیم

استانداردهای LAN بی سیم

عملیات LAN بی سیم

سرویس گیرنده LAN بی سیم

مسیریاب و نقطه دسترسی ترکیبی

BSS/IBSS

سیستم توزیع

وارستگی و تصدیق

SSIP , Beacom

روشهای تصدیق

تکنولوژی های In-office برای شبکه بی سیم

شبکه های LAN بی سیم

تحرک و پویایی اهمیت زیادی دارد . کاربران تمایل دارند تا پیرامون محل کار خود حرکت نموده و در این حال با شبکه داخلی در ارتباط باشند . پرسنل یک کارخانه یا انبار نیاز دارند تا از خارج کار بتوانند به شبکه داخلی اتصال یابند .

متأسفانه شبکه های معمولی با سیم قادر به فراهم نمودن این چیزها نیستند فرض شبکه های با سیم بر این است که یک کاربر در یک مکان فیزیکی کار می کند و در طول کاری خود همواره در آنجا می ماند .

اما فناوری با تکنولوژی های جدید با تصویب استاندارد IEEE802.11 برای شبکه های بی سیم به بازار عرضه شده اند . شبکه های بی سیم بر این اساس ایجاد شده اند که پرسنل یک محیط کاری نظیر پزشکان ، پلیس ها و مأموران آتش نشانی ، کارگران کارخانه و غیره مادامی که در اطراف فضای ، کاری خود هستند بتوانند به شبکه داخلی متصل شوند . در واقع چنین افرادی نیاز دارند تا در هنگام حرکت و مراجعه به اماکن مختلف با شبکه خود در ارتباط باشند .

دلیل کاربرد شبکه های بی سیم

برای اغلب ما یک اتصال سخت افزاری در میان کامپیوتر destop و بقیه شبکه کفایت می کند . به طور کلی اغلب ما پشت میزهایمان کار کرده و فقط زمانی که به چیزی در رابطه با کارمان احتیاج پیدا کنیم ، به مدت کوتاهی کامپیوترهای خود را ترک می نماییم .

ان روال برای کارمندان اداره یا دفتر کار متداول است . اما یک گروه کوچک از افراد وجود دارند که می خواهند از اماکن مختلف به شبکه ها متصل شوند . در محل های مختلف اداره یا شرکت ،‌ زمانی که در راه و سفر هستند و موارد دیگر ، اغلب ، راه حل Ethcrnet در محل کار و شبکه شماره گیری یا dial-up در مسیر برای بعضی ها کفایت نمی کند . سپس مدیر شبکه باید به دشواری روشی برای ارائه سرویس های مورد نیاز کاربران پیدا کند که گاهی بسیار پیچیده و بغرنج می گردد .

چرا ؟ پاسخ ساده این است که شبکه های بی سیم پیچیده بود و به طور کامل استاندارد نشده اند . آنها در حال حاضر یک شاخه تقریبا” مبهم از شبکه محسوب می شوند .

بسیاری از مدیران شبکه با این پیچیدگی مواجه هستند آخرین پیشرفت ها در استاندارد سازی تکنولوژی LAN بی سیم به سازگاری عملکرد در میان سیستم های مختلف فروشندگان منتهی شده است . رشد و گسترش Web نیز تمایل به کاربرد شبکه بی سیم را در میان کاربران افزایش داده است . LAN های بی سیم هنوز به ندرت استفاده شده و در مسیر اصلی قرار نگرفته اند ، اما با گذشت زمان روزی فرا می رسد که شما یک کامپیوتر جدید مجهز به کارت شبکه بی سیم سفارش خواهید داد .

مفهوم شبکه بی سیم چیست ؟

اول و مهم تر از همه این است که اطلاعات و داده ها بر روی امواج رادیویی یا با اشعه مادون قرمز انتقال می یابند .

استانداردهای بی شماری پیرامون IEEE802.11 و پروتکل TCP/IP ایجاد شده اند . استانداردهای IEEE802 لایه فیزیکی از مدل OSI شبکه را مشخص می کنند . TCP/IP برای انتقال داده ها به رسانه فیزیکی شبکه اهمیتی نمی دهد ( بر روی هر رسانه ای قابل اجراست ) .

در واقع می توان شبکه ای ایجاد نمود که بر روی هر رسانه ای از کابل هم محور یا Coaxial و کابل زوج به هم تابیده بدون عایق ( UTP ) گرفته تا فیبر نوری ، امواج رادیویی و اشعه مادون قرمز اجرا گردد .

روش های انتقال اطلاعات توسط شبکه ها بی سیم گوناگونند . آنها می توانند بر روی انواع مختلف امواج رادیویی از طیف مادون قرمز گرفته تا باندهای سلولی تلفن به اجرا دربیابند . کاربردهای متداول شبکه های بی سیم و نوع اتصالات آنها در این بخش تشریح می شوند .

عمدتا LAN های بی سیم به طور کامل بدون سیم نیستند ( هرچند که LAN های کاملا بی سیم نیز وجود دارند ) اغلب اوقات ، LAN های بی سیم به روش شبکه های بافت سلولی و با چندین دستگاه بدون سیم access point ایجاد می شوند .

 

برنامه های کاربردی شبکه بی سیم

برنامه های کاربردی با توجه به انواع شبکه های بی سیم تفاوت می کنند . در اینجا لیستی از برنامه های کاربردی و هم بندی های متداول بی سیم ارائه شده است ( جدول 1-23 ) .

جدول 1-23 برنامه های کاربردی متداول برای شبکه های بی سیم

برنامه کاربردی

همبندی

In-office

اتصال طیف گسترده Spread Spectrum ، قابلیت جستجوی امواج در یک دفتر کار به وسیله کامپیوتر laptop و اتصال به LAN

شبکه بی سیم

LAN های مادون قرمز ، LAN های رادیویی در مکان ثابت

شبکه بی سیم

out-of-office

مودم های رادیویی با VPN بی سیم MCI, RadioMail , Sprint و غیره ) یا Ethement بر روی RF



خرید و دانلود مقاله درباره شبکه های بی سیم