انواع فایل

دانلود فایل ، خرید جزوه، تحقیق،

انواع فایل

دانلود فایل ، خرید جزوه، تحقیق،

تحقیق در مورد گزارش کارآموزی زراعت سویا 31 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل :  .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد صفحه : 31 صفحه

 قسمتی از متن .doc : 

 

 

تحقیق کارآموزی

زراعت سویا

استاد:

آقای مهندس کازرانی

محقق :

سیده صبورا شفیع‌پور

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد گرگان

فهرست مطالب

کلیات: 1

گیاهشناسی سویا: 1

شرایط آب و هوایی: 2

تهیه ی زمین: 2

طرز کاشت: 3

تناوب زراعی: 6

ذیلا" چند تناوب جالب ذکر میگردد: 7

خشک کردن محصول: 11

انبار کردن سویا: 12

مگس لوبیا: 15

پروانه ی تک نقطه ای: 16

فیتوفترا: 16

پوسیدگی ذغالی: 17

پوسیدگی ساقه: 17

بیماری لکه موجی برگ سویا: 18

بیماری لکه ارغوانی: 19

ویروس موزاییک سویا: 19

نحوه ی کنترل بیماری‌های سویا: 19

بیماری ناشی از کمبود مواد غذایی: 20

کمبود آهن: 21

کمبود منگنز: 21

علف‌های هرز مزارع سویا و نحوه ی کنترل آنها: 22

نکات مهم در زراعت سویا: 24

منابع مورد استفاده: 27

کلیات:

سویا که آن را به انگلیسی soybean می‌نامند گیاهی است که اکثرا" بخاطر دانه اش در دنیا کشت می‌شود از دانه ی این نبات روغن استخراج می‌گردد که در تهیه ی روغن نباتی وتغذیه ی انسان به کار می‌رود از کنجاله ی سویا نیز که دارای مقدار زیادی پروتیین مرغوب می‌باشد در دامپروری و مخصوصا" مرغداری استفاده می‌شود همچنین در بعضی از نقاط دنیا این نبات را به عنوان علوفه کشت می‌کنند

تا دو سال پیش در ایران زراعت سویا از لحاظ سطح کشت و مقدار محصول در مقام بعد از آفتابگردان قرار داشت ولی توجه دولت مخصوصا" وزارت کشاورزی ومنابع طبیعی به توسعه ی این زراعت موجب گردید که در سال 1345 سطح زراعت ویا به پای سطح آفتابگردان برسد امروزه زراعت این نبات در خیلی از نقاط دنیا یکی از مهمترین زراعت‌های منطقه می‌با شد.

گیاهشناسی سویا:

نام علمی سویا GLYCIN MAXL ازخانواده ی لگومینوز و حساس به شوری واز نباتات روز کوتا است.

نکته: اگر شوری خاک بیشتر از 7میلی موز بر سانتی متر باشد گره بندی در ریشه متوقف میشود.

ریشه:هر ریشه سویا از ریشه اصلی و ریشه‌های فرعی تشکیل شده، ریشه اصلی میتواند تا عمق 5/1متر پایین برود ولی ریشههای در اعماق فرو میرود، قسمت عمده ریشه در 60سانتی متری اولیه خاک قرار دارد، رشد ریشه ها تا موقع گل دادن نبات ادامه دارد وبعد ازآن متوقف میشود.

برگ: به غیر از دو برگ اولیه، سویا مرکب است از 3 برگچه نسبتا" بیضی شکل و پهن و کرکدار تشکیل شده است.

ساقه: ساقه ی اصلی سویه عمودی بوده و از آن ساقه‌های کوچکتر فرعی منشعب میشوند

گل: گلهای سویا خود گشن و به رنگ سفید یا بنفش کمرنگ است، گل آذین آن ازنوع خوشه ای است که عوامل محیطی مانند رطوبت،

حرارت، و. . . در موقع گل دادن روی آنها تاثیر عمده می‌گذارد.

میوه: میوه سویا از نوع نیام که با دو شکاف طولی با زمینگردد و عموما" 2 تا 3 دانه در درون آن قرار دارد.



خرید و دانلود تحقیق در مورد گزارش کارآموزی زراعت سویا 31 ص


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.