انواع فایل

دانلود فایل ، خرید جزوه، تحقیق،

انواع فایل

دانلود فایل ، خرید جزوه، تحقیق،

دانلود طرح توجیه فنی بسته بندی گوشت قرمز

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل :  .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد صفحه : 38 صفحه

 قسمتی از متن .doc : 

 

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی بسته‌بنـدی گوشت قرمز 1600 تن در سال

وزارت تعاون                                                                                                                     

معاونت طـرح و برنامه

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی بسته‌بنـدی گوشت قرمز

با ظرفیت بسته بندی

1600 تن گوشت قرمز در سال

 

 

 

 

تیـرماه 1382

 

 

 

خلاصه طرح

 

موضوع طرح : بسته بندی گوشت قرمـز

 

ظرفیت : 1600 تن در سال

 

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

 

سرمایه گذاری کـل: 84/2455 میلیون ریال

 

سهم آوردة متقاضی: 84/245 میلیون ریال

 

سهم تسهیلات: 2210 میلیون ریال

 

میزان اشتغالزایی : چهـل و شـش نفر

 

دورة بازگشـت سرمایه: هجده ماه

 

 

 

 

 

 

 

 

    مقدمــه :

 

     بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد  نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می‌بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.

    نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive . چنانکه از واژه به کار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمی‌اید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.

    از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات مختلف غذایی کشور علیرغم دارا بودن کیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگی‌های ثانویه و یا عرضه در اندازه ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی ، محصولات غذایی تولیدی کشور ، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.

   آلودگی و فساد مواد پروتئینی حیوانی و فراورده های دامی موجب افت قابل توجه ارزش غذایی و نهایتا خروج مواد باارزش غذایی ازچرخه مصرف می‌گردد . گوشت قرمز اعم از گوشت گاو، گوساله و گوسفند به عنوان یکی از اقلام عمده غذایی مردم به اشکال مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد و لذا رعایت بهداشت در تهیه و عرضه آن باعث افزایش سطح



خرید و دانلود دانلود طرح توجیه فنی بسته بندی گوشت قرمز


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.