لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 25 صفحه
قسمتی از متن .doc :
کارآفرینی و پروژه
عنوان طرح :
کارگاه تولید اسکاچو ظرفشوهای دستی
.: فهرست مطالب :.
چشم انداز 5
ماموریت 5
اهداف 6
استراتژِی ها 6
برنامه ها 7
اطلاعات کلی طرح 8
اهداف و نتایج مورد انتظاراز طرح پیشنهادی 9
مسیر اجرای طرح برای دستیابی به اهداف بالا (بند6) 9
شرح علمی(مشخصات فنی و آزمایشگاهی) طرح و چگونگی تولید محصولات و ارائه خدمات 10
سابقه اجرای طرح در داخل و یا خارج از شهر 11
دلایل نیاز جامعه به طرح های پیشنهادی 12
مشتریان و چگونگی تامین نیازشان در حال حاضر 12
مزیت رقابتی ما نسبت به دیگر مراکز ارائه کننده محصولات و خدمات مشابه 13
روش بازاریابی برای ارائه محصولات و خدمات به مشتریان 14
دلایل زود بازده بودن طرح 15
میزان بکارگیری فارغ التحصیلان در زمان اجرا و بهره برداری از طرح 15
نحوه مشارکت متقاضی و یا سایر منابع مالی در تامین هزینه های طرح 16
زمانبندی اجرای طرح تا قبل از بهره برداری 17
هزینه های اجرای طرح تا بهره برداری 18
هزینه های پرسنلی 19
هزینۀ مواد مصرفی 20
هزینۀ ماشین آلات و تجهیزات 21
سایر هزینه ها 22
هزینۀ اجرای طرح تا مرحلۀ بهره برداری 23
جدول هزینه-درآمد طرح 23
میزان وام درخواستی و پیشنهاد نحوۀ بازپرداخت و تقسیط آن 24
نحوۀ بازپرداخت وام های اعطایی در صورت عدم سود دهی طرح 24
مشخصات مکان مناسب برای اجرا و بهره برداری از طرح پیشنهادی 24