لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 3 صفحه
قسمتی از متن .doc :
آناناس:
برای مشاهده این عکس در ابعاد واقعی اینجا را کلیک کنید
کلیات گیاهشناسی:آناناس میوه نواحی گرمسیری محسوب میشود و مزه آن چیزی بین شیرین و ترش است. آناناس جسمی بیضی شکل است که در اطراف آن گلهایی جمع شده اند که این گلها هیچ میوه ای نمیدهند. آناناس از خانواده بروملیاسه میباشد که گیاهانی غالباً علفی و تقریباً درختچه مانند هستند. این خانواده حاوی یک ماده بسیار مهم برای سلامت به عنوان آنزیم بروملین میباشند.[COLOR=DarkOrange]خواص دارویی:[/color]1-خاصیت ضد التهاب و تاثیر بر روی هضم غذابروملین مخلوطی از موادی است که از شاخه و میوه آناناس گرفته شده است. در میان هزاران مواد شناخته شدهای که در بروملین وجود دارد میتوان به بهترین آنها که پروتئین سستئین است اشاره نمود که آنزیمی پروتئینی است و به هضم غذا کمک میکند. التهابات فراوان،انعقادخون و رشد بعضی از تومورها ممکن است بوسیله آنزیم بروملین موجود در آناناس کاهش یابد. 2-حفاظت از سیستم ایمنیویتامین C، موجود در بدن آنتی اکسیدانی قابل حل در آب است که از قسمتهای بدن که حاوی آب هستند در مقابل رادیکالهای آزاد که سلولهای طبیعی را از بین میبرند محافظت میکند. دیده شده است که رادیکالهای آزاد با افزایش پلاکتهای خون باعث گرفتگی شریان و بیماریهای قلبی در افراد مبتلاء به دیابت میگردد و همچنین باعث گرفتگی راههای هوایی میشود که این گرفتگی منجر به آسم میگردد و با تخریب سلولهای روده باعث ابتلاء به سرطان روده میشود و در ایجاد درد مفاصل در بیماریهای آرتروز و آرتروز استخوان مشارکت مینماید. این موارد نشان میدهد که چرا رژیمهایی که دارای ویتامین C هستند باعث کاهش این بیماریها و مانع از مبتلاء شدن به آنها میگردند. بعلاوه ویتامین C، برای عملکردهای سیستم ایمنی بدن بسیار حیاتی است و باعث مقابله در برابر عفونتهای گوش، سرماخوردگی و آنفولانزا میشود.3-منگنز و تیامین برای ایجاد انرژی و مقابله در برابر آنتیاکسیدانهاآناناس یک منبع عالی برای ماده معدنی منگنز میباشد، که ماده ای بسیار عالی برای تواید انرژی و مقابله در برابر آنتی اکسیدانها میباشد. تنها یک فنجان آناناس حدود 128.0٪ از منگنز بدن را تامین مینماید. همچنین آناناس به غیر از اینکه منبع خوبی برای منگنز است، حاوی تیامین نیز میباشد که از ویتامینهایB میباشد و باعث ایجاد انرژی میگردد4-کمک به ساخت استخوان هاى سالم و استحکام استخوان ها است.آناناس غنى از منیزیم ماده معدنى اى است که وجودش براى ساخت استخوان ها و ارتباطبافت ها ضرورى است. آناناس باعث رشد استخوان ها در بدن جوانان و استحکام استخوان ها در پسران مى شود.یک فنجان آناناس حدود ۷۳ درصد منیزیم مورد نیاز روزانه بدن را تأمین مى کند،5- بهبود سرماخوردگى و کاهش میزان سرفه اکثر افراد هنگام سرماخوردگى ویتأمین ث یا آب پرتقال بیشتر مى خورند غافل از این که خواص آناناس نیز کمتر از آنها نیست.«بروملین» موجود در آناناس باعث کاهش شدید سرفه یا توقف سرفه هاى شدید و کاهش میزان لحاظ مى شود. پس هنگام سرماخوردگى خوردن آناناس را فراموش نکنید.
مواد موجود در 100 گرم آناناس منگنز 2.56 میلی گرم ویتامین c 23.87میلی گرم ویتامین B1 0.14 میلی گرم مس 0.17میلیگرم فیبر 1.86 گرم ویتامینB6 0.13میلی گرم
6-محافظت در مقابل از دست دادن بیناییمطمئناً وقتی که بچه بودهاید از مادر خود شنیدهاید که هویج چشمان شما را قوی میسازد اما بعنوان یک فرد میانسال بیشتر به بینایی خود نیاز دارید.در مطالعهای که انجام شده دانشمندان گفتهاند که خوردن 3 عدد میوه یا بیشتر در روز، باعث پیشگیری از کاهش بینایی در افراد بزرگسال که بیشتر به علت تحلیل تدریجی ماکولا (قسمتیاز شبکیه) (ARMD)که اولین دلیل برای از دست دادن بینایی در میانسالان است میگردد. در این مطالعه که بر روی 110000 زن و مرد انجام گردید، محققان تاثیر مصرف میوه، سبزیجات، ویتامینهای ,A C , E و کاروتنوئید را بر روی پیشرفت بیماری کم سویی چشم (ARMD) بررسی نمودند. در این مطالعه،دانشمندان مشاهده نمودند که جذب سبزیجات، ویتامینها و کاروتینوئید به این بیماری کمک نمیکند، اما جذب میوهها اثر محافظتی در برابر ابتلاء به این بیماری دارد. شاید خوردن سه عدد میوه در روز زیاد به نظر برسد اما با مصرف آناناس در سالادها و یا به همراه دیگر سبزیجات این نیاز را می توان براحتی برطرف نمود.تاثیر آناناس در مورد افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن از دیرباز شناخته شده بود و پزشکان همواره توصیه میکنند که بیماران پس از عملهای جراحی یا دچار شدن به بیماریهای عفونی آناناس مصرف کنند.و دیگر خواص آناناسدانشمندان میگویند در آناناس نوعی ماده وجود دارد که عملکرد پروتئینی را که در 30 درصد سرطانها دخیل است، متوقف کرده و قادر است سیستم ایمنى بدن را براى هدف قرار دادن و نابود ساختن سلول هاى سرطانى تحریک کند.این خاصیت آناناس به ویژه در مورد سرطان سینه، ریه، روده بزرگ، تخمدان و سرطان پوست بهاثبات رسیده است. گفتنی است آناناس حاوی کربوهیدرات ، پروتئین ، چربی و آب است .همچنین کلسیم، فسفر، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم و منگنز از دیگر املاح و مواد معدنی تشکیل دهنده آناناس به شمار میآیند. آناناس منبع غنی از ویتامین C بوده و حاوی ویتامین A و B1 و B2 است.