لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 46
وزارت آموزش وپرورش
اداره کل مدارس عالی فنی وحرفه ای
آموزشکده کشاورزی نیشابور
عنوان :
زعفران و خرج کرد یک هکتار
استاد راهنما:
جناب آقای مهندس نوری زاده
پژوهشگر:
سعید صفاری پور
تشکر و قدر دانی
ــ از لطف و عنایت جناب آقای مهندس نوری زاده، استاد آموزشکده کشاورزی شهید رجایی واحد نیشابور که همواره مشوق ما در انجام کارهای علمی بوده اند و همه توفیقات علمی خود را مدیون راهنمایی ها و ارشادات ایشان می دانیم.
فهرست
موضوع صفحه
فصل اول(زعفران)
تاریخچه زعفران...................................................................................... 9
گیاهشناسی................................................................................................ 12
اندامهای مختلف گیاه زعفران............................................................... 13
تقسیم بندی انواع زعفران..................................................................... 14
خواص درمانی........................................................................................ 17
مصارف.................................................................................................... 17
ترکیبات.................................................................................................... 18
نگه داری................................................................................................. 18
تقلیات...................................................................................................... 19
مصارف غذایی.............................................................................19