لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 31 صفحه
قسمتی از متن .doc :
دوران ظهور در اسلام
پس از فتح جهان توسط آن حضرت و یکپارچگى تمام دولتهاى جهان به صورت یک حکومت اسلامى ، امام ( ع ) جهت تحقق بخشیدن به اهداف الهى در ابعاد گوناگون و در میان ملتهاى جهان اقدام مى کند ، وبراى تعالى بخشیدن وشکوفائى زندگى مادى و تحقق توانگرى و رفاه همگان قیام نموده و جهت گسترش فرهنگ و دانش ، و بالا بردن سطح آگاهى دینى و دنیایى مردم مى کوشد .
طبق برخى روایات ، میزان افزایش دانشى را که آن حضرت بردانش مردم اضافه مى کند ، به نسبت 25 به 2 است ، یعنى اضافه بر 2 جزء از علم را که قبلا دارا بوده اند 25 جزء دیگر را بر آن افزوده و به طور کلى دانش بشر 27 جزء خواهد شد . هم چنانکه در زمان آن حضرت پاى ساکنان زمین به سوى ساکنان کرات گشوده مى شود بلکه مرحله گشوده شدن درهاى عالم غیب به روى این جهان مادى ما آغاز مى گردد ، که انسانهائى از بهشت به زمین مى آیند که براى مردم اعجاز آور و خارق العاده خواهد بود و در روزگار آن حضرت و بعد از آن شمارى از پیامبران و امامان علیهم السلام به زمین باز خواهند گشت و تا هر زمان که اراده حق تعالى باشد فرمانروایى خواهند نمود.
واین امر از نشانه هاى رستاخیز و مقدمات آن مى باشد . به نظر مى رسد که جنبش دجال ملعون و فتنه وآشوب او یک حرکت انحرافى بهره گیرى از پیشرفت علوم و حالت رفاهى باشد که در زمان امام ( ع ) جامعه بشرى به آن دست مى یابد ، دجال از روشهاى پیشرفته چشمبندى ، براى فریب جوانان پسر و دختر و زنان که بیشتر پیروان او را تشکیل مى دهند ، استفاده مى کند .
از این رو در جهان موجى از فتنه و آشوب بوجود مى آورد که فریبکارى هاى او را باور مى کنند ، اما حضرت مهدى ( ع ) نیرنگ هاى وى را آشکار ساخته و به زندگى او وهوادارانش خاتمه مى بخشد .
این بود دورنمائى کلى از حرکت وانقلاب جهانى حضرت مهدى موعود ( ع ) .
اما روزگارى که این حوادث در آن رخ مى دهد ، آشکارترین نشانه ها و رویدادهاى آن از زبان روایات چنین است :
- نخست فتنه اى است که بر امت اسلامى پیش مى آید و روایات ، آن را آخرین و سخت ترین فتنه ها توصیف مى کند که بر آنان وارد شده ، وبا ظهور امام ( ع ) بر طرف مى گردد . نکته قابل این است که تمام ویژگیهاى کلى و مشروح این آشوب با فتنه و سلطه غربى ها و نیز کشورهاى شرقى هم پیمان با آنان در آغاز این قرن ، تطبیق مى کند چه این که این آشوب سراسر ممالک اسلامى و تمام خانواده آنان را در بر مى گیرد . " خانه اى وجود ندارد مگر این که آن فتنه داخل آن شده و هیچ مسلمانى نمى ماند مگر این که مورد آسیب آن واقع مى شود . "
ملت هاى کافر بر کشورهاى مسلمانان هجوم مى آورند ، آنگونه که گرسنگان آزمند بر سفره چرب و رنگین حمله مى کنند . " به هنگام فتنه و آشوب ، گروهى از غرب و گروهى از شرق آمده و بر امت من حکمرانى کنند . " این فتنه از سرزمین شام ، سرزمینى که دشمنان ما سلطه گرى استعمارى سیاه خویش را از آنجا آغاز نموده ، و آن را کانون پرتوافکن تمدن من نامند شروع مى شود در نتیجه آشوبى به پا مى شود که در زبان روایات به " فتنه فلسطین " از آن یاد شده ، آشوبى که کشور شام در اثر آن ، هم چون آب درون مشک به هم مى خورد . " چون فتنه فلسطین بر پا شود منطقه شام دچار آشفتگى و نابسامانى گردد ، مانند بهم خوردن آب در مشک ، وآنگاه که زمان پایانش فرا رسد پایان یافته و اندکى از شما پشیمان مى شوید . "
روایات ، نسل ها وفرزندان مسلمانان را بدین گونه توصیف مى کند : که آنان با فرهنگ این فتنه و آشوب نشو ونما مى کنند به گونه اى که از دیگر فرهنگ ها بى اطلاع مى مانند و فرمانروایان ستمگرى که با احکام کفر و هوا و هوس بر مسلمانان حکمرانى نموده و آنان را با بدترین وضعى شکنجه مى دهند . احادیث شریف ، به وجود آورندگان این آشوب را رومیان ( غربیها ) وترکان که ظاهرا مراد از آنان ( روسها ) باشند ، نام برده ، و آنگاه که حوادث بزرگى در سال ظهور حضرت مهدى ( ع ) رخ مى دهد ، آنان نیروهاى خود را در رمله فلسطین و در انطاکیه در ساحل ترکیه سوریه و در جزیره ، واقع در مرزهاى سوریه عراق ترکیه ، مستقر مى سازند . " زمانیکه روم ترک (روسیه و غرب ) علیه شما شورش و با یکدیگر نیز مخالفت و کشمکش مى نمایند و جنگ و درگیرى ها در جهان رو به افزایش مى رود ، هواداران ترکان ، جهت استقرار در جزیره و خوارج روم به انگیزه فرود آمدن در رمله به حرکت در مى آیند "
هم چنین در روایات آمده که آغاز ظهور آن بزرگوار از ایران خواهد بود . " نقطه آغاز ظهور او از سوى مشرق است و چون آن هنگام فرا رسد ، سفیانى خروج مى کند . " یعنى ، آغاز مقدمات وزمینه ظهور آن حضرت بدست طرفداران سلمان فارسى ، یاران درفش هاى سیاه انجام پذیرفته و نهضت آنان به دست مردى از قم به وجود مى آید"
مردى از قم قیام نموده و مردم را به حق دعوت مى نماید . گروهى که گرد او جمع مى شوند ، دلهاشان چون پاره هاى آهن محکم واستوار است و آنچنان نستوه اند که از تندبادها و طوفانهاى کارزار نمى هراسند ، و از نبرد خسته و افسرده نشده و وحشتى به دل راه نمى دهد ، و همواره توکل و اتکاء آنها به خدواند است و فرجام نیکو از آن تقوا پیشگان خواهد بود . "
آنان پس از بپاخاستن و به وچود آوردن انقلابشان از دشمنان خود ( ابرقدرتها ) مى خواهند که آنها را به حال خود رها نموده و در امور آنها دخالت نکنند ، اما آنان بر این امر اصرار دارند . " حق را مى جویند ، به آنان سپرده نمى شود ، بار دیگر خواستار آن مى شوند دیگر بار نیز سپرده نمى گردد ، با مشاهده این وضع سلاح بر دوش گرفته ، و به مبارزه ادامه مى دهند تا خواسته آنها را عملى مى نمایند ولى این بار اینان نمى پذیرند ، تا این که قیام نموده و پرچم نهضت را به دست صاحب شما یعنى حضرت مهدى ( ع ) مى سپارند ، و کشته هاى آنان شهیدان راه حق هستند " و به گفته روایات آنها سر انجام در جنگ طولانى خود پیروز گشته و دو شخصیتى که وعده داده شده در میان آنان ظاهر مى شوند . که یکى خراسانى بعنوان فقیه ومرجع ، یا رهبر سیاسى ، ودیگرى شعیب بن صالح که جوانى گندم گون ، باریش کم پشت از اهالى رى ، مى باشد به عنوان فرمانده نظامى مى باشد . با سپردن این دو شخصیت پرچم اسلام را به حضرت مهدى ( ع ) ، با نیروهاى خود در نهضت آن حضرت شرکت مى نمایند ، وشعیب بن صالح به سمت فرماندهى کل قواى حضرت مهدى ( ع ) نائل مى گردد .
هم چنین روایات از حرکتى یاد مى کند که در سوریه توسط " عثمان سفیانى " که از هواداران رومیان وهم پیمان با یهود است بر پا شده و وى سوریه واردن را یک پارچه در قلمرو حکومت خویش در مى آورد . " خروج سفیانى امرى حتمى است که از آغاز تا انجام آن پانزده ماه به طول مى انجامد . شش ماه آن را به جنگ و کشتار پرداخته و با به تصرف در آوردن پنچ منطقه ، نه ماه کامل بر آن مناطق فرمانروائى مى کند . "
طبق گفته روایات آن مناطق پنجگانه علاوه بر سوریه و اردن ، احتمالا لبنان را نیز در بر مى گیرد . این وحدت نامیمونى است که توسط سفیانى در کشور شام به وجود مى آید ، زیرا که هدف آن ایجاد یک خط دفاعى ( عربى ) از اسرائیل ، و پایگاهى براى رویاروئى با ایرانیان و زمینه سازان حکومت حضرت مهدى ( ع ) مى باشد . از این رو سفیانى اقدام به اشغال و تصرف عراق نموده و نیروهاى وى وارد عراق مى گردند . " او تعداد یکصد وسى هزار نیرو را به کوفه اعزام مى نماید و آنها در محلى بنام " روحاء " و " فاروق " فرود مى آیند ، آنگاه شصت هزار تن از آنان روانه کوفه شده و در محل مقبره حضرت هود ( ع ) در نخیله منزل مى کنند ، و گویا من سفیانى ( و یا همراه و یار او ) را مى بینم که در کوفه و در زمینهاى پهناور و سرسبز شما رحل اقامت افکنده و منادى او بانگ بر مى آورد که هر فردى سر شیعه على را بیاورد هزار درهم به او داده مى شود ، در این هنگام است که همسایه به همسایه اش حمله ور شده و مى گوید این شخص از زمره آنان است . "
آنگاه سفیانى را به پرکردن خلا سیاسى که در حجاز بوجود آمد وادار مى نمایند و براى مبارزه و نابودى حکومت حضرت مهدى ( ع ) که زبانزد مردم بوده و انتظار آغاز آن را از مکه دارند ، حکومت سفیانى را تقویت مى نمایند . از این رو سفیانى سپاه خود را به حجاز گسیل داشته و نیروهایش با ورود به شهر مدینه در آنجا دست به فساد زده و سپس آهنگ مکه مى نمایند ، جائى که حضرت