انواع فایل

دانلود فایل ، خرید جزوه، تحقیق،

انواع فایل

دانلود فایل ، خرید جزوه، تحقیق،

تکنولوژی تولید انواع سوسیس و کالباس و همبرگر کنترل کیفیت و استاندارهای لازم 49 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 56

 

تکنولوژی تولید انواع

سوسیس، کالباس و همبرگر

کنترل کیفیت و استانداردهای لازم

تألیف

دکتر سارا موحد

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی

واحد ورامین

فهرست

عنوان

صفحه

فصل 1: اهمیت صنایع گوشت و تقش ترکیبات آن از دیدگاه تغذیه

1-1 مقدمه

1-2 تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در جهان

1-3 تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در ایران

1-4 اوضاع فعلی فرآورده‌های گوشتی در ایران

1-5 انواع گوشت

1-6 ترکیبات گوشت و اهمیت آن از دیدگاه تغذیه

1-6-1 پروتئین گوشت

1-6-2 چربی گوشت

1-6-3 مواد معدنی گوشت

1-6-4 ویتامین‌های گوشت

1-6-5 کربوهیدراتهای گوشت

1-6-6 ترکیبات ازت‌دار غیر پروتئینی گوشت (NPN)

1-6-7 مواد طعم‌دهنده و آکروماتیک گوشت

1-7 انواع فراورده‌های گوشتی از نظر تکنولوژی

فصل 2: انواع فراورده‌های گوشتی خام، کالباس خام و برگر

2-1 مقدمه

2-2 تعریف فراورده‌های گوشتی خام

2-3 خرد کردن

2-4 دستگاه قطع و برش گوشت (کاتر)

2-5 پر کردن

2-6 بسته‌بندی

2-7 مواد تشکیل‌دهنده فراورده‌های گوشتی خام

2-7-1 گوشت

2-7-2 چربی

2-7-3 آب و یخ

2-7-4 ترکیبات پرکننده

2-7-5 ترکیبات اتصال‌دهنده

2-7-6 کلرید سدیم و فسفاتها

2-7-7 نگهدارنده‌ها

2-7-8 نمک‌های اسید آسکورپیک

2-7-9 ادویه‌جات و چاشنی‌ها

2-7-10 سایر مواد متشکله

2-8 روش تولید انواع برگر

2-8-1 مواد اولیه

2-8-2 خرد کردن

2-8-3 قالب زدن

2-8-4 بسته‌بندی

2-9 روش تولید سایر محصولات گوشتی خام

2-10 روش تولید گوشتهای تغییر شکل یافته

2-11 تولید محصولات گوشتی کم چرب

2-12 کنترل کیفیت گوشت و فراورده‌های گوشتی خام

فصل 3: فراورده‌های گوشتی عمل آمده، انواع سوسیس، کالباس و ژامبون عمل آمده

3-1 مقدمه

3-2 تعریف عمل‌آوری گوشت

3-3 نقش مواد عمل‌آورنده

3-3-1 کلرید سدیم

3-3-2 نمک‌های نیترات و نیتریت

3-3-3 سایر مواد عمل‌آورنده

3-4 تکنولوژی عمل‌آوری گوشت در محصولات گوشتی عمل‌آمده

3-5 عمل‌آوری شیرین

3-6 عمل‌آوری گوشت و ژامبون

3-7 عمل‌آوری سایر گوشت‌های مصرفی در محصولات گوشتی عمل‌امده



خرید و دانلود  تکنولوژی تولید انواع سوسیس و کالباس و همبرگر کنترل کیفیت و استاندارهای لازم 49 ص


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.