انواع فایل

دانلود فایل ، خرید جزوه، تحقیق،

انواع فایل

دانلود فایل ، خرید جزوه، تحقیق،

تحقیق در مورد شبکه چیست و چرا به شبکه نیاز داریم

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل :  .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد صفحه : 7 صفحه

 قسمتی از متن .doc : 

 

شبکه چیست و چرا به شبکه نیاز داریم؟

شبکه عبارت است از ارتباط یکپارچه کامپیوترها و پرینترها و فکسها ، مودمها، سرورها و بعضا تلفنها، و شاید بتوان آنرا به نوعی زنجیره ارتباطی شما با تهیه کنندگان و شرکا و مشتریها تشبیه نمود. شبکه سبب ارتباط تجهیزات IT با یکدیگر، ارتباط کاری شما با اینترنت و حتی خدماتی چون کنفرانس از راه دور و انتقال سریع فایلهای گرافیکی و ویدئوی میگردد.

که به طور کلی شبکه میتواند یا با سیم کشی و یا بدون سیم از طریق ارتباطات رادیویی تشکیل گردد. و ما برای تبادل اطلاعات هر چه بیشتر و باقی ماندن در محیط های تجاری رقابتی امروز نیازمند شبکه‌ای کارآمد تر میباشیم، که ما در اینجا به بحث و بررسی شبکه‌های بی‌سیم و انواع تکنولوژی آن میپردازیم.

عملکرد کلی شبکه‌های بی‌ سیم:

این تکنولوژی سرعت بالا و امنیت را در بر دارد . و بدلیل بهره بری از تکنیک امواج ماهواره ایی الکترومغناطیسی (رادیویی و مادون قرمز) توان عملیاتی شبکه ایی بالایی دارد . و در حال حاضر در اکثر موارد نظیرشرکتها و بیمارستانها مورد استفاده قرار میگیرد.

امواج رادیویی هر کدام رنج خاصی را به کاربرارائه میدهند تا بتواند در آن محدوده در سیستمهای بی‌سیم به گردش در آید. برای امواج RF باید از دولت اجازه گرفته شودو کاربر با داشتن License در پهنای باند مورد نظر میتواند یک شبکه کامل بدون سیم را تشکیل دهد. ایجاد شبکه های بی سیم در پهنای باند مورد نظر بر اساس یک سری از تکنولوژیهای خاص صورت میگیرد.

تکنولوژیهای مطرح عبارتند از :

1- FHSS

2- DSSS

3- NARROW BAND

4- IR

1) FHSS: FREQUANCY HOPPING SPREAD SPECTRUM

بطور کلی برای ارتباطات نظامی طراحی شده است . FHSS سیگنالهای داده دیجیتال را به چندین فرکانس گسسته در بازه زمانی 4 .2 گیگاهرتز تبدیل میکند . در این تکنیک FHSS از یک باند باریک بنام باند حامل، بگونه ایی استفاده میشود که، بازه فرکانس ارسالی با یک الگوی مشخص برای گیرنده و فرستنده در حال تغییراست . دنباله های متفاوتی میتوان روی یک شبکه محلی بی سیم راه اندازی کرد بنابراین بین شبکه های محلی بی‌سیم فرعی تداخلی پیش نمیاید.

در این تکنیک نرخ انتقال داده 3 مگابیت میباشد و تا رنج 100 فوت را حمایت میکند.

2 )DSSS : DIRECT SEQUANCE SPREAD APECTRUM

DSSS سیگنالهای داده دیجیتال را به سه فرکانس مختلف در باند 4 .2 تقسیم میکند در این تکنیک یک الگوی مشخص از بینها برای هر بیت ارسالی از اطلاعات ساخته میشود. (تکنیک XOR ( این الگو چیپ نامیده میشود و هر چه طول چیپ بیشتر باشد احتمال دستیابی به اطلاعات کمترو امنیت بیشتر میشود. (البته به پهنای باند بیشتری نیاز است ). نرخ انتقال اطلاعات به اندازه 11 مگابیت میباشد و بیشتر برای سرعتهای بالاو مسافتهای طولانی بکار میرود.

3) NARROW BAND :

در این تکنولوژی اطلاعات در یک فرکانس رادیویی خاص ارسال و دریافت میگردند در این مورد از باریکترین باند فرکانس موجود استفاده میکنند.و با انتخاب باریک ترین باند فرکانس از پدید آمدن نویز هم جلوگیری میشود.

این تکنولوژی از نظر کاربرد محدودیتهای زیادی دارد زیرا برای هر باند نیاز به اجازه FCC داریم . و هزینه زیادی هم در بر خواهد داشت .

4) INFERA RED:

این تکنولوژی از نور برای انتقال اطلاعات استفاه میکند و سرعتی معادل 100 مگابیت و یا بالاتر دارد . امنیت در این سیستمها بسیار بالا است . قدرت کم و هزینه کم این تکنولوژی باعث شده است تا انها رنج کمی را حمایت کنند ولی تا فواصل چندین مایل را حمایت میکند. اگر چه عواملی مانند هوای سرد و احتاج به دید مستقیم از عملکرد صحیح سیستم جلوگیری میکند.

توپولوژیهای شبکه بی سیم :

در استاندارد تعیین شبکه برای WLAN از دو روش برای ساختن شبکه استفاده میکنند.

1- روش ad-hoc یا (Independent basic service set)

2- روش Infra Structure یا (Basic Service Set)

A- توپولوژی AD- HOC :

کامپیوترها به شکل mesh به همدیگر متصل میشوند. و این شبکه ها از هیچ شکل خاصی تبعیت نمیکنند. و هیچ نقطه ثابتی به عنوان مرجع وجود ندارد .در این شبکه هر node قابلیت برقراری ارتباط با سایر نودها را دارا میباشد.

توپولوژی هوک ممکن است دارای مسیرهای یکطرفه باشد در حالیکه در شبکه های ثابت مسیرها اغلب دو طرفه هستند. و این در طراحی پروتکل مسئله مهمی میباشد.

گره ها به عنوان مسیریاب های کامل و محض

درشکل بالا گره A اجازه نمی دهد که داده ها یا اطلاعات مستقیماً به گره D فرستاده شوند. هرچند چون تمام گره ها مسیر یاب هستند A پاکت های داده ای اش را به B می فرستد و B آن را به C و بالاخره C آن را به D می فرستد. بنابراین اگر چهD مستقیما به A دسترسی ندارد اما از طریق گره های میانی که همان مسیر یابهای ما میباشند به A می رسد، ، شبکه بالا به صورت Multihop میباشد . Bluetooth یک نمونه از شبکه‌های adhoc است که به صورت Singlehop فعالیت مینماید.

شبکه های ad-hoc به صورت دینامیکی مشکل ایجاد تحرک در شبکه‌ها رامطرح نموده اند و دیگر نیازی به ترمینالها در این شبکه ها نداریم .

مسیر شبکه مش adhoc

مسیریاب می توانست همچنین یک ایستگاه اصلی ومرکزی 11/802 باشد(مسیریاب بی سیم)، این تصویر نشان دهنده مش احتمالی بکار رفته با استفاده از 11/ 802 می باشد.این مسیریاب در خارج از دسترس لپ تاپ فرمز یا سبز است.بنابراین لپ تاپ سبز از آبی بعنوان یک هوپ میانجی برای رسیدن به مسیریاب پایه استفاده میکند.همینطور لپ تاپ قرمزاز رنگ سبزیا آبی به عنوان هوپ های میانچی برای رسیدن به مسیر یاب استفاده می کنند.

دو دسته پروتکل برای این نوع شبکه ها موجود میباشد :

1- Table driven routing protocol

2- Source initiated on – Demand routing protocol

1- Table driven routing protocol

در پروتوکلهای مسیر یابی table driven ترمینالها و مسیریابها یک جدول مسیریابی از همه شبکه میسازند از این رو این دسته پروتکلها شباهت زیادی با



خرید و دانلود تحقیق در مورد شبکه چیست و چرا به شبکه نیاز داریم


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.