انواع فایل

دانلود فایل ، خرید جزوه، تحقیق،

انواع فایل

دانلود فایل ، خرید جزوه، تحقیق،

اولیه

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 21

 

اولیه                

مدیران کلیه سازمانها، صرفنظر از از نوع فعالیتی که انجام می دهند، همگی در دستیابی به هدفهای سازمان، نیاز به اطلاعات دارند. نیاز های اطلاعاتی مدیریت در سازمانهای گوناگون بسیار گسترده و شامل اطلاعاتی در زمینه های مختلف نظیر، تولید و بازاریابی و مالی است. به طور کلی هرچه قدر سازمان بزرگتر باشد، نیاز های اطلاعاتی مدیریت آن گسترده خواهد بود. نیاز های اطلاعاتی مدیریت را سیستم اطلاعات مدیریت MIS تامین می کند.

حسابداری به طور اعم و حسابداری  مدیریت به طور اخص  بخش عمده ای از سیستم اطلاعات مدیریت را تشکیل می دهد. عملکرد سیستم اطلاعات حسابداری مدیریت اطلاعاتی را فراهم می آورد تا مدیران برای مقاصد برنامه ریزی و کنترل عملیات سازمان اطلاعات مفیدی در دسترس داشته باشند.

هر سیستم حسابداری از سه مرحله تشکیل شده است:

مرحله اول: ورودی ( رویداد ها و وقایع مالی )

مرحله دوم: پردازش ( ثبت، طبقه بندی، تلخیص)

مرحله سوم: خروجی ( اطلاعات و گزارشات مالی قابل استفاده مدیران و سایر اشخاص ذینفع و ذیحق )

ورودی هر سیستم حسابداری، اطلاعات خامی است که بار مالی داشته و از محیط تحت عنوان رویدادها و وقایع مالی جهت پردازش در سیستم اطلاعات حسابداری مورد استفاده قرار می گیرد. در مرحله پردازش، رویدادها و وقایع مالی ثبت، طبقه بندی و تلخیص شده و در مرحله سوم محصول این سیستم به عنوان خروجی به شکل اطلاعات و گزارشات مالی قابل استفاده و یا به شکل صورت های مالی مورد بهره برداری مدیریت سازمان و سایر سایر استفاده کنندگان قرار می گیرد.

هر سیستم حسابداری باید به گونه ای طراحی شود که بتواند اطلاعاتی را برای مقاصد مختلف به شرح زیر فراهم کنند:

1ـ اطلاعات مورد نیاز برای تصمیم گیری، کنترل، و برنامه ریزی استفاده کننده این نوع از اطلاعات مدیریت سازمان می باشد.

2ـ اطلاعات مورد نیاز برای اشخاصی که اصطلاحا به آنها استفاده کنندگان برون سازمانی اطلاق می شود و به عنوان اشخاص ذینفع، ذیعلاقه و و ذیحق معرفی می شوند. مانند: سرمایه گذاران، بستانکاران، موسسات دولتی، تحلیلگران مالی و ….این اطلاعات تحت عنوان صورتهای مالی که اغلب در پایان سال مالی تهیه و تنظیم می شود در اختیار آنها جهت استفاده قرار می گیرد.

آن بخش از حسابداری که به مقصود اول (بند 1) ارتباط پیدا می کند حسابداری مدیریت نامیده می شود و آن بخش از حسابداری که به مقصود دوم ارتباط پیدا می کند اصطلاحا حسابداری مالی اطلاق می شود.

 

تفاوتهای اساسی بین حسابداری مدیریت و حسابداری مالی  

ردیف شرح حسابداری مدیریت حسابداری مالی

1 استفاده کنندگان از اطلاعات مدیریت اشخاص ذیحق و ذینفع مانند سرمایه گذاران و بستانکاران و …

2 اصول پذیرفته شده حسابداری ندارد دارد

3 ماهیت اطلاعات برآوری ( مربوط به آینده ) تاریخی (مربوط به گذشته)

4 دوره ارائه گزارشات بر حسب نیاز عموما پایان سال مالی (سالیانه )

5 نوع گزارشات هر نوع اطلاعاتی که مدیریت خواستار آن باشد بعنوان گزارش ارائه می گردد. صورتهای مالی  صورت سودوزبان و صورت گردش وجوه نقد-ترازنامه

 

6 میزان افشاء اطلاعات تفضیلی و سری خلاصه و عمومی

 

حسابداری صنعتی

ـ حسابداری صنعتی حوزه ای از حسابداری است که به چگونگی محاسبه قیمت تمام شده محصول جهت اندازه گیری موجودیتها و تعیین سود دوره و کنترل هزینه ها و سایر موارد تاکید دارد.

حسابداری صنعتی طی یک فرایند هزینه ها را شناسایی، اندازه گیری، طبقه بندی، تلخیص و جمع آوری نموده که اصطلاحا به این فرایند هزینه یابی اطلاق می شود.

ـ همچنین حسابداری صنعتی سیستمی است که اطلاعات بوجود آمده تواماُ در سیستم حسابداری مالی و حسابداری مدیریت مورد استفاده قرار می گیرد، در حسابداری مالی هنگام تهیه صورتهای مالی اطلاعات حسابداری صنعتی تحت عنوان موجودی کالای پایان دوره مورد استفاده قرار می گیرد، همچنین در سیستم حسابداری مدیریت این اطلاعات در برنامه ریزی، کنترل و تصمیم گیریها مورد بهره برداری قرار می گیرد.

ـاز آنجایی که بخشی از فرایند سیستم حسابداری صنعتی بشناسایی هزینه ها می انجامد لذا در این بخش ابتدا تعریفی از هزینه ارائه سیستمی به طبقه بندی هزینه ها اشاره می شود:

حسابداری مالی تعریف ذیل را از هزینه ارائه نموده است:

هزینه به معنی خروج وجه نقد از یک واحد انتفاعی یا مصرف یا استهلاک دارایی های موجود و یا افزایش بدهیها یک واحد یا ترکیبی از آنها که در نتیجه اجرای فعالیتهای اصلی یا جانبی واحد تجاری، واقع و به کاهش حقوق صاحبان سهام منجر می شوداطلاق می کردد.

در حسابداری صنعتی هزینه  به عنوان منابع فدا شده برای رسیدن به یک هدف خاص.معرفی می نماید. همچنین حسابداری صنعتی علاوه بر هزینه های اضافی گذشته با هزینه های برآوری و آتی ( منابعی که قرار است در آینده مصرف یا فدا شوند) نیز سر و کار دارند.

 

طبقه بندی هزینه ها

هزینه ها را می توان به شکل های مختلف طبقه بندی کرد که به برخی از این طبقه بندی به شرح ذیل اشاره می شود:

الف) طبقه بندی هزینه ها به تفکیک هزینه های مستقیم و غیر مستقیم:



خرید و دانلود  اولیه


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.