دسته بندی : کارآموزی و کارورزی
فرمت فایل: ورد ( قابلیت ویرایش )
قسمتی از محتوی متن پروژه ...
تعداد صفحات : 23 صفحه
آشنایی کلی با مکان کار آموزی : یکی از اداره های مهم و اساسی شرکت ملی نفت مناطق نفت خیز جنوب اداره طرح های نفت و گاز است که یکی از زیر شاخه های این اداره ، بخش طراحی مهندسی نفت می باشد که در ساختمان دو طبقه راهروی (ک) قرار دارد این بخش شامل یک سرپرست ارشد ، یک معاون و چهار سرپرست و 3 منشی می باشد .
هر سرپرست و معاون خود سه کارشناس و یک کارشناس ارشد برق را تحت پوشش قرار می دهد در این اداره وظیفه طراحی پروژه های برق و آماده کردن شرح کار برای مرحله مناقصه را دارد به طور مثال برای افزودن یک پمپ و موتور برقی به کارخانه ابتدا با حاضر شدن سرپرست و با کارشناسان اداره در محل پروژه مشخصات کلی محل ثبت می شود و سپس کارشناس ویاسر پرست با توجه به داده های پروژه توان و میزان ولتاژ و جریان برق را محاسبه کرده و با توجه با استانداردهای مورد تأیید شرکت نفت (IPS و IEC ) نوع و توان موتور مورد نیاز را انتخاب و در شرح کار ثبت می نوایبند وظیفه هر یک از سرپرستان به شرح زیر است : 1 – اقای مهندس پارسیان : پروژه های گسترده 2 – آقای یزدی (معاون اداره ) : پروژه های حفاظت کاتدی و ایمنی 3 – آقای آریانفر : پروژه های برقی – آبی 4 – آقای اسماعیل زاده : الف : شرحفعالیت های زیر نظر آقای پارسیان فعالیتهای این بخش شامل خازن های برقی ، موتورهای برقی ، تابلوهای برق و نحوه استفاده آنها در پروژه های برقی می باشد که در زیر هر کدام به طور کامل شرح داده می شود . 1 – خازنها و بانک خازنی اصول طراحی بانکهای خازنی : هدف عمده و اصبلی نصب بانک خازنی جبران انرژی راکتیو مصرفی بار الکتریکی است .
به دلیل تغییرات میزان انرژی مصرفی در طول زمان لازه است نا میزان راکتیو تزریق شده به وسیله خازن به مدار نیز تغییر کند .
در غیر اینصورت دو حالت پیش می آید : 1- راکتیو کمتری نسبت به آنچه مورد نیاز است به مدار تزریق می شود ، که باعث جبران سازی غیر کامل انرژی راکتیو مصرفی بار می شود .
به ناچار کمبود انرژِی راکتیو از صریق شبکه تأمین می شود که هزینه ها و جریمه های مصرف راکتیو را در بر خواهد داشت .
2- راکتیو بیشتری نسبت به آنچه مورد نیاز است به مدار تزریق می شود که اضافه ولتاژ را به همراه خواهد داشت . درصد اضافه ولتاژی که با وارد شدن Q کیلووار به مدار بدون حضور هیچ باری پدید می اید از رابطه زیر به دست می آید : ∆u = Uk x Q U St Uk= درصد ولتاژ ترانس St= قدرت ترانسفورماتور مثال : باری با قدرت 300 کیلووات و ضریب توان 7/.
بوسیله ترانسی با ولتاژ اتصال کوتاه 4% و قدرت 630کیلو وات آمپر تغذیه می گردد .
توسط بانک خازنی به ظرفیت 200 کیلووار ضریب توان بار به 95/0 اصلاح می گردد .
تا قبل از جبران سازی ولتاژ محل مصرف برابر 7/389 ولت و پس از جبران سازی ولتاژ به 395 ولت افزایش می یابد ، حال اگر بار به نصف کاهش یابد ولی رگولاتور صحیح عمل نکرده و 200 کیلووار خازن در مدار باقی بماند ولتاژ محل تغذیه به 400 ولت افزایش می یابد .
اگر ترانس تحت بار کانمل بود و با جبران سازی مناسب ضریب توان با 95/0 اصلاح می گشت و به دلیل خرایب یا تنظیم ناصحیح رگواتتور با نصف شدن بار پله ای از مدار خارج نمی گردید اضافه ولتاژ حاصله برابر 8/2% معدل 411 ولت می بو د . در طراحی بانکهای خازنی
متن بالا فقط تکه هایی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه در این صفحه درج شدهاست.شما بعد از پرداخت آنلاین ،فایل را فورا دانلود نمایید
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود مقاله : توجه فرمایید.
در این مطلب،محتوی متن اولیه قرار داده شده است.« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »