دسته بندی : کارآموزی و کارورزی
فرمت فایل: ورد ( قابلیت ویرایش )
قسمتی از محتوی متن پروژه ...
تعداد صفحات : 42 صفحه
دانشگاه ازاد اسلامی گزارش کارآموزی واحد دماوند دانشکده فنی مهندسیبخش برق موضوع: قطعات تابلو برق و کاربرد نرم افزار AtuoCAD فرم حق چاپ و تکثیر و مالکیت بر نتایج حق چاپ و تکثیر این پروژه متعلق به نویسنده آن میباشد.
هرگونه کپی برداری بصورت کل پروژه یا بخشی از آن تنها با موافقت نویسنده یا کتابخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند مجاز میباشد.
ضمنا متن این صفحه نیز باید در نسخه تکثیر شده وجود داشته باشد. کلیه حقوق معنوی این اثر متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند میباشد و بدون اجازه کتبی دانشگاه به شخص ثالث قابل واگذاری نیست.
همچنین استفاده از اطلاعات و نتایج موجود در پروژه بدون ذکر مراجع مجاز نمیباشد. راهنمایی استاد گرانقدرم جناب دکتر احمد رضا ولی را ارج می نهم و از ایشان سپاسگزارم با قدردانی و تشکر از مادر عزیزم که با محبت بی دریغ خویش مرا در راه دستیابی به این هدف یاری نمود. فهرست مطالب پروژه شرکت تابلو گستر 1 توضیح در باره مواد قدرت سلول اصلی: 2 کلیدهای اتوماتیک (COMPACT) و فیزوهای مینیاتوری: 7 ترمینها و انواع ان: 9 ترموستات: Error! Bookmark not defined. کنتاکتور ها در تابلو فرمان 15 نقش PLC در اتوماسیون صنعتی 19 مفهوم کنترلرهای قابل برنامهریزی PLC : 19 زمان پاسخگویی Scan Time : 20 قطعات ورودی : 20 قطعات خروجی : 22 نقش کنترلرهای قابل برنامهریزی (PLC) در اتوماسیون صنعتی : 22 مقایسه تابلوهای کنترل معمولی با تابلوهای کنترلی مبتنی بر PLC : 22 پروژه شرکت تابلو گستر مدار فرمان و قدرت تابلوی کلرزنی در شکل همانظور که مشاهده می کنید این تابلو برق از شش سلول که به یکدیگر متصل هستند تشکیل شده است در این تابلو، تابلو برق اول به عنوان تابلو فرمان در نظر گرفته شده است و تابلو برق دوم به عنوان تابلوی اصلی که کلیند اتوماتیک (COMPACT) در داخل آن تعبیه شده است در نظر گرفته می شود و چهار تابلوی باقیمانده به عنوان تابلوهای قدرت می باشد. تابلوی اول که به عنوان تابلوی فرمان می باشد متشکل شده است از: فیوز مینیاتوری A4، سلکتور سوئیچ HAND,AUTOMAT) ( ، کنتاکتور، رلۀ(CHENG OVER) لامپ سیگنال، شستی استپ و استارت و شنت تریپ که برای حفاظت مدار فرمان و کلید اتوماتیک می باشد. در این مدار فرمان هنگامی که سلکتورسوئیچ بر روی قسمت H قرار دارد مدار در حالت دستی کار می کند در این هنگام با فشار دادن کلید استارت کنتاکتور K1 عمل کرده و لامپ سیگنالRعمل کرده و روشن می شود با عملکرد کنتاکتورK1 تیغه خود را که به صورت موازی با رلهR3 قرا ردارد می بندد در نتیجه رله R3 در قسمت شماره 6 که لامپ سیگنال ON به آن متصل است با رنگ سبز روشن می شود حال اگر بخواهیم مدار در حالت اتوماتیک کار کند سل کتور سوئیچ HAND,AUTOMAT) ( را چرخانده و در حالت Aقرار می دهیم با این حالت دیگر نیازی به شستی استپ استارت نداریم یعنی مدرا به حالت(AUTOMAT) کار می کند در این هنگام بوبین رله عمل کرده و در قسمت شماره 4 که در شکل به صورت شاخه ای نشان داده شده است تیغۀ خود را می بندد و لامپ سیگنال مناسب با آن عمل می کند. نکته بسیار مهم: در این مدار فرمان برای حفاظت کلید اتوماتیک و سایر اقلام دیگر موجود در تابلوهای فرمان و قدرت در دو کنتاکنت CB1 که نسبت به هم اینترلاک (یعنی اینکه هنگامی که یکی از
متن بالا فقط تکه هایی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه در این صفحه درج شدهاست.شما بعد از پرداخت آنلاین ،فایل را فورا دانلود نمایید
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود مقاله : توجه فرمایید.
در این مطلب،محتوی متن اولیه قرار داده شده است.« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »