لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 15 صفحه
قسمتی از متن .doc :
چیلر جذبی دو اثره ....................................................................
میزان بخار مصرفی در چیلرهای دو اثره حدود 50 درصد مصرف بخار در چیلرهای تک اثره با ظرفیت یکسان می باشد فشار بخار مصرفی در چیلرهای دو اثره 8 اتمسفر می باشد .ضریب عملکرد چیلرهای دو اثره تقریبا دو برابر ضریب عملکرد چیلرهای تک اثره می باشد .بنابراین امروزه بیش از 95 درصد چیلرهای جذبی نصب شده در دنیا را چیلرهای دو اثره تشکیل می دهند .محلول لیتیم بروماید رقیق به سمت ژنراتور دما بالا ودما پائین پمپ می شود.
دمای بالای محلول لیتیم بروماید هنگامی که از ژنراتور دما پائین عبور میکند بالا می رود . لیتیم بروماید توسط بخار تولید شده در ژنراتور غلیظ می گردد .قسمتی از لیتیم بروماید نیز به ژنراتور منتقل گردیده و انجا تغلیظ می گردد . هر دو لیتیم بروماید غلیظ شده قبل از ورود به مبدل حرارتی با یکدیگر مخلوط می گردند .و پس از سرد شدن در مبدل وارد ابزروبر می گردد بخار ایجاد شده در ژنراتور دما پائین در کندانسور دستگاه توسط جریان آب برج خنک کن تقطیر شده و به اواپراتور باز می گردد .چیلرهای جذبی دو اثره به جهت بازدهی بسیار خوب در مقایسه با چیلرهای تک اثره نیاز به برج های خنک کن کوچکتری دارند .بدیهی است که این امر موجب کاسته شدن از سرمایه گذاری اولیه خواهد شد .در این مدل از چیلرها با توجه به استفاده از بخار با فشار بالاتر ملاحظات طراحی و انتخاب مواد اولیه با حساسیت ودقت بسیار بیشتری انجام میگیرد .
کلیه ملاحظات مربوط به کنترل ظرفیت و جلوگیری از کریستالیزیشن مدلهای تک اثره در چیلرهای دو مرحله ای نیز رعایت شده است.
نسل جدید چیلرهای جذبی دو اثره :
نسل جدید چیلرهای دو اثره بخار با استفاده از پمپهای محلول دور متغیر دارای عملکرد بسیار بالاتری در حالات نیمه بار هستند .استفاده از کنترلرهای مناسب باعث کاهش مصرف انرژی و بهینه سازی مصرف بخار وبه تبع آن مصرف بهینه سوخت میگردد .کنترل دقیق ظرفیت برودتی چیلر با استفاده از کنترل دور/فرکانس پمپ محلول در چیلرهای دواثره باعث کاهش قابل ملاحظه مصرف بخار در مقایسه با سایر چیلرهای دو اثره می گردد.سیستم کنترل میکروپروسسوری قلب چیلرهای جذبی دو مرحله ای را تشکیل داده و این سیستم برای ارائه کیفیتی برتر در کارکرد کنترل ومدیدریت داده ها و اطلاعات کاربردی چیلرهای یاد شده مورد استفاده قرار میگیرند .که در ذیل به آنها اشاره می شود .
آغاز بکار سریعتر با هدف صرفه جویی در مصرف انرژی:
فاصله زمانی میان آغاز بکار دستگاه و کارکرد واقعی و زیر بار رفتن کامل آن را با بهینه ساختن مقدار محلول سیر کوله شده در آغاز کارکرد محقق می سازد که این امر موجب صرفه جویی در میزان مصرف انرزی دستگاه خواهد شد .
کاهش زمان مرحله رقیق سازی در هنگام قطع کار دستگاه :
حداقل زمان رقیق سازی بر اساس وضعیت عملکردی در هنگام قطع کار محاسبه و تعیین می شود .بدین ترتیب از رقیق سازی بیش از حد جلوگیری شده و در مصرف انرزی صرفه جویی میگردد .
مدار بازیابی آنی برق به صورت استاندارد :
این چیلرها بصورت استاندارد دارای مدار بازیابی آنی قطع برق می باشند . یک مدار اختیاری نیز برای موارد قطع برق که بیش از ده دقیقه بطول بینجامد قابل ارائه است .این مدارات چیلر را قادر می سازد که در هنگام برقراری مجدد جریان برق بطور خودکار روشن شده و کار خود را از سر بگیرد .اگر چه در چنین حالاتی دستگاه مجبور خواهد بود در صورت قطع برق جریان بخار را قطع نماید .
چیلر نوع اسکرو (Screw) ساکورا:
چیلر های تراکمی نوع اسکرو را بایستی نسل جدید چیلر های تراکمی به حساب آورد . تکنولوژی ساخت و نوع خاص کمپرسور های این دستگاه ها که از نوع مارپیچی می باشند، امکانات ویژه ای را نسبت به چیلر های تراکمی نوع معمول بوجود اورده است که مهمترین آنها عبارت است از:
زیر بار رفتن چیلر به صورت تدریجی و با توجه به میزان برودت مورد نیاز می باشد. این مسئله در وهله اول باعث بهینه شدن میزان مصرف دستگاه و در وهله بعدی باعث پائین آمدن استهلاک آن خواهد گردید.
مزیت چیلر های تراکمی با استفاده از کمپرسور های با تکنیک Screw در مقایسه با چیلر جذبی و چیلر تراکمی با کمپرسور رفت و برگشتی را می توان در نکات زیر خلاصه کرد:
هزینه سرمایه گذاری اولیه حدوداً 33% چیلر جذبی می باشد.راندمان بالاتر حدوداً 25% نسبت به راندمان چیلر های تراکمی با کمپرسور رفت و برگشتی و حدود 400% راندمان بالاتر نسبت به چیلر جذبی.جریان راه اندازی بسیار پائین تر (حدودا 50%) نسبت به چیلر های با کمپرسور رفت و برگشتیکاهش مصرف انرژی در هنگام کنترل ظرفیت و افزایش راندمان ماشینمیزان حجم آب مصرفی در برج حدود نصف میزان آب مورد نیاز در چیلر های جذبی و حدود 20% کمتر از چیلر های تراکمی می باشد که نتیجتاً تبخیر کاهش یافته و حجم رسوب گذاری نیز به همین نسبت کاهش خواهد یافت.دوره های اسید شوئی کندانسور هر سه سال می باشد ولی در چیلر های جذبی هر سال تقریباً باید انجام شود که خود در فرسوده شدن سریع سیستم بسیار حائز اهمیت است.در تایستان نیاز به روشن شدن بویلر نیست که این امر خود در طولانی ساختن عمر بویلر و سایر تجهیزات بسیار حائز اهمیت است و به شدت هزینه های جاری را کاهش می دهد.عدم نیاز به تهیه آب DM جهت تولید بخار که بسیار پر هزینه می باشد.تعمیرات احتمالی آن بسیار آسان تر و سریع تر صورت می گیرد و تمامی قطعات آن حتی اواپراتور و کندانسور نیز قابل تهیه و تعویض می باشد.به هیچ وجه احتیاج به اپراتور ندارد و فقط در ابتدای فصل روشن و در انتهای فصل خاموش می شود. تمامی عملیات به صورت کاملا اتوماتیک صورت خواهد گرفت.این چیلر هوشمند در کنترل ظرفیت و حفاظت از خود حائز