لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 168
طرح کارآفرینی جهت تاسیس یک شرکت در زمینه تولید پودر تخم مرغ
اجرا کنندگان طرح
دانشگاه
پائیز 1386
فهرست مطالب
چکیده طرح 4
فصل اول : مقدمه ، تاریخچه و شرح موضوع پروژه 5
1-1- موارد مصرف پودرهای تخم مرغ 9
2-1- انواع پودر تخم مرغ 11
مزیتهای استفاده از پودر کامل تخممرغ مخصوص فرآوردههای آردی 14
3-1- نکاتی در مورد تخم مرغ 20
رنگ زرده به چه عواملی بستگی دارد؟ 28
5-1- مقایسه تخم خوراکی پرندگان که در ساخت پودر کاربرد دارند 33
6-1- درجه بندی تخم مرغهای مورد استفاده در پودر سازی 36
8-1- تاریخچه تولید پودر تخم مرغ 44
9-1- معرفی محصول 45
10-1- کالاهای قابل جایگزینی با پودر تخم مرغ 46
11-1- کشورهای عمده تولید کننده پودر تخم مرغ 46
12-1- قابلیت نگهداری 47
13-1- کشورها و یا سازنده های عمده ماشین الات 48
14-1- گزارش تعداد واحد و ظرفیت اسمی محصول در استان/شهرستان(در حال تولید) 49
15-1- گزارش تعداد واحد و ظرفیت اسمی محصول در استان/شهرستان(طرح های در دست اجراﺀ) 49
فصل دوم : مروری بر خط تولید محصول 51
1-2- فریز ، یخچالی و خشک کردن (تولید پودر ) 54
2-2- روشهای خشک کردن و تهیه پودر تخم مرغ 55
3-2- مروری کلی بر روش تولید 58
4-2- افزودنی های مجاز و مواد اولیه کمکی فرایند تولید 63
فصل سوم : ارزیابی فنی (لیست تجهیزات و . . .) 65
1-3- لیست تجهیزات و ابزار آلات صنعتی مورد نیاز 66
2-3- لیست تجهیزات اداری مورد نیاز 67
3-3- نیروها و تخصصهای مورد نیاز اولیه 68
4-3- وسایل حمل و نقل داخل و خارج از کارخانه 69
5-3- مواد اولیه مور نیاز 69
6-3- لیست تجهیزات دفتری و بهداشتی 70
فصل چهارم : ارزیابی مالی (برآوردهای مالی) 71
1-4- برآورد هزینه تجهیزات و ابزار آلات صنعتی مورد نیاز 72
2-4- برآورد هزینه تجهیزات اداری مورد نیاز 73
3-4- برآورد هزینه نیروها و تخصصهای مورد نیاز اولیه 74
4-4- برآورد هزینه های وسایل حمل و نقل داخل و خارج از کارخانه 75
5-4- برآورد هزینه مواد اولیه مور نیاز 76
6-4- لیست تجهیزات دفتری و بهداشتی 77
7-4- برآورد هزینه برق و سوخت مصرفی 77
8-4- برآورد هزینه های تعمیرات و نگهداری 78
9-4- برآورد سرمایه ثابت 79
1-9-4- هزینه های سرمایه ای 79
2-9-4- هزینه های قبل از بهره برداری 79
10-4- برآورد سرمایه در گردش 80
11-4- نحوه سرمایه گذاری 80
12-4- برآورد هزینه استهلاک 81
13-4- برآورد هزینه های تولید سالیانه 82
14-4- قیمت تمام شده محصول 83
15-4- محاسبه فروش کل 83
16-4- محاسبه نقطه سربه سر 84
17-4- محاسبه دوره بازگشت سرمایه 85
18-4- سود و زیان ویژه 85
فصل پنجم : استانداردهای پودر تخم مرغ 86
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران 88
پیشگفتار 91
ویژگیهای پودر تخم مرغ 93
جدول شماره 2 ـ حد مجاز آلودگیهای میکروبی پودر تخم مرغ 95
6 ـ بسته بندی و نشانه گذاری 112
راهنمای ثبتی شرکت های ( سهامی خاص) 114
اساسنامه 127
فرمها و تقاضانامه های ثبت شرکت و . . . 147
چکیده طرح
نام شرکت: پودر تخم مرغ ایران
موضوع طرح: تاسیس کارخانه تولید پودر تخم مرغ