فهرست مقدمه. 1 تاریخچه. 2 اتمسفر اصلاح شده 2 اتمسفر کنترل شده (Atmosphere-C.A contrilled): 3 فنآوری بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده 4 بسته بندی به روش اتمسفر اصلاح شده 7 چگونگی استفاده از روش MAP.. 7 مزایای آن چیست ؟. 9 معایب آن چیست ؟. 9 کدام مخلوط گازی ؟. 10 استفاده از MAP برای محصولات تازه 13 سرعت تبادل اکسیژن مناسب (OTR) 16 تکنولوژی متالوسن (Metallocene) : 17 عوامل ضد مه. 18 تجهیزات و دستگاه ها 18 برخی از مزایای CO2 18 مراحل.. 19 برخی از مزایای 2N: 19 انجماد. 22 تاثیر سرد کردن بر روی بسته بندی میوه و سبزی.. 23 تغییرات در محصول بسته بندی به نوع سرد کردن. 24 تغییرات محصول در سردخانه. 24 اثر انبار اتمسفر کنترل شده بر روی طعم، کیفیت و فیزیولوژی محصول. 25 تاثیر بسته بندی اتمسفر تغییریافته (MAP) بر کیفیت میوه های نرم. 28 تاثیر افزایش دی اکسید کربن یا اکسیژن، بر کیفیت توت فرنگی: 31 تاثیرات پارامترهای کیفی: 33 موقعیت آنتی اکسیدان میوه ها: 35 بسته بندی اتمسفر اصلاح شده تمشک ها: 36 روش تجر ...
پاورپوینت